Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Praktijk De Groen Haeg 

Hypnotherapie - Life coaching - Burn out coaching - Loopbaanbegeleiding

Psychiatrie - Psychotherapie - Seksuologie - Relatietherapie

Dhr. Davy Van Damme, Hypnotherapeut, Life Coach, aan het woord:

Hallo, ik ben Davy, hypnotherapeut en life coach. Dit zegt al veel. Het project van coaching, net als hypnotherapie per toeval op mijn weg gekomen, betekende voor mij echter een weg opgaan waar ik onbewust op wachtte.

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd aan verschillende instituten zowel in Nederland als België.

Als hypnotherapeut ben ik eveneens verbonden aan de NGH, National Guild of Hypnotists. Binnen deze vakgroep volg ik regelmatig opleidingen, zowel in binnen - als buitenland.

Ook heb ik de opleiding Jeffrey Stephens protocol en IHR therapeut succesvol afgerond.

De opstart van de praktijk ‘De Groen Haeg’ betekende voor mij een nieuw hoofdstuk, waar ik met veel enthousiasme aan ben begonnen.

Bij mij kan u terecht voor hypnotherapie, algemene coaching, coaching rond burn out en loopbaanbegeleiding.

Ook voor mij is het belangrijk om te werken vanuit een wetenschappelijke basis. Hypnotherapie is een reeds lang bestaande vorm van therapie. Verscheidene vormen van behandeling vinden zijn oorsprong binnen de medische wereld en werden ook als dusdanig empirisch onderzocht en bleken effectief.

Coaching is nog niet zo’n oude behandelingsvorm en dus nog in volle ontwikkeling. Daarom vind ik het van het grootste belang om regelmatig bijscholingen te volgen, net als intercollegiale overlegmomenten.

Huidig ben ik mijn therapeutische vaardigheden verder aan het uitbreiden met opleidig IEMT, of nog Integrale Eyemovent Therapy, een zeer effectieve vorm van therapie bij angsten, trauma's, algemeen psychisch onwelzijn waar de klassieke therapievormen soms tegen grenzen aanlopen. Het is zeer vergelijkbaar met EMDR, doch zou effectiever zijn en een langdurig effect hebben. 

Multidisciplinair werken is belangrijk want TEAM zegt het al: together each achives more!!